Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (2.66 secunde)
Liderul liberal crede ca inlaturarea lui Radu Mazare inainte de termen este imposibila, considerand ca "voia alegatorilor constanteni este sfanta".
Halep nu voia la nici o comisie Mai departe insa, dincolo de depunerea juramintelor - unii dintre consilieri s-au balbait de-a dreptul, in timp ce incruntatul si razboinicul Vladoi a dovedit ca stie pe de rost textul - s-a trecut la constituirea comisiilor.
De altfel, cu sau fara voia sa, Ion Popescu a plasat oamenii lui Dutu in mai toate posturile cheie, pornind de la Biroul Permanent Judetean, la organizatia de tineret, dar si la conducerea filialei din al doilea oras al judetului, Medgidia.
Scandalul de la Balasesti continua Se pare ca voia conducerii PC Galati nu s-a realizat in comuna Balasesti, in ciuda excluderii din partid a celor doi consilieri locali apartinand acestei formatiuni politice.
"Eu veneam din judet, vazusem comunitatile stranse in jurul primarilor, asteptau de la ei solutii, iar acest imbecil voia sa vina primarii la el.
"Daca vreunul din noi voia pana acum sa ne aliem cu PD-L, dupa ce a vazut ca Stolojan e propunerea lor pentru prim ministru, i-a trecut", a apreciat Hasotti.
El a adaugat ca aceia care vor sa conteste legea la Curtea Constitutionala, poate fara voia lor, vor da un sprijin nesperat mafiei imobiliare.
Singura problema a reprezentat-o insa faptul ca orice taranist care voia sa candideze pe un colegiu, in cadrul protocolului, trebuia sa intre in cursa cu adeziune la liberali, ceea ce nu prea le-a suras taranistilor galateni.
"Tatal nostru care esti in PD-L,/Sfinteasca-se candidatura ta;/Vie deputatia ta, /Faca-se voia noastra/Precum in politicianism sa nu fie/Si sa nu faci pe pamant.
„Cred ca lectia pe care o invatam cu totii, economiile emergente din Europa Centrala si de Rasarit, este ca in acest moment suntem in epicentrul unei crize financiare care credeam ca nu are de-a face cu Romania si din cauza vulnerabilitatii si expunerii masive a bancilor straine cu sucursale in Romania suntem astazi, indirect, fara voia noastra, atrasi intr-o valtoare financiara care risca nu sa ne afecteze pe noi la prima mana, dar si tari ca Austria, Grecia sau Irlanda", a aratat Mircea Geoana.
Unele marete, dar fara voia lui - subprefect intre 1996 si 2000, apoi parlamentar din 2000 pana in 2008, altele mai putin magulitoare - cum ar fi parasirea barcii liberale dupa ce a beneficiat de toate privilegiile posibile de pe urma partidului.
AVAS voia sa tina el totul, exista anumite orgolii", a declarat Berceanu. Ministrul a fost inginer la aceasta societate in perioada 1984-1989 si a fost intrebat de ziaristi ce a facut pentru privatizarea societatii, mai ales ca este parlamentar de Dolj din 1990.
"Probabil ca usa atarnata de Tusac la intrarea in primarie dupa castigarea alegerilor voia sa sugereze ca numai pe acolo se va mai putea intra in aceasta institutie publica", s-a aratat de parere Oleniuc.
Nu stim daca voia sa afle strategia fostilor si viitorilor sai colegi de partid sau era doar din intamplare pe la usa salii in care avea loc sedinta Delegatiei Permanente, cert este ca, la iesirea primvicepresedintelui Ludovic Orban pentru o declaratie de presa, fostul prefect Danut Culetu a facut cale intoarsa si s-a facut nevazut.
Articolul 101 prevede, in noua forma, ca fostii cetateni romani care au dobandit cetatenia romana prin nastere sau adoptie si care au pierdut-o din motive neimputabile lor, sau daca le-a fost ridicata fara voia lor, precum si descendentii acestora pana la gradul III, pot redobandi ori li se poate acorda cetatenia romana la cerere, cu pastrarea cetateniei straine si stabilirea domiciliului in tara sau mentinerea acestuia in strainatate.
Se pare ca ordinul nu specifica si cum pot mai-marii prefecturii sa isi convinga soferii sa circule astfel, dar pot fi intuite cateva metode. Cu voia dumneavoastra, a cititorilor, vom presupune ca institutia este deschisa sugestiilor privind rezolvarea acestei delicate probleme.
Oana Zavoranu si Alina Plugaru, prima urma sa fie pe lista PRM pentru europarlamentare, iar cea de-a doua voia sa se inscrie in PD-L pentru ca era indragostita de imaginea de om dur si cu zambetul de gheata afisat de Theodor Stolojan.
"Am gresit", a spus Basescu, explicand ca, in loc sa spuna ca "scoala romaneasca scoate filozofi", voia sa spuna, initial, ca scoate "tampiti".
"Romania este o tara care isi respecta cetatenii, dar si pe cei care fara voia lor si-au pierdut cetatenia si nu avem nici un alt obiectiv decat ca cei care provin din familii de romani sa isi mentina limba, cultura, obiceiurile, pentru ca ele sunt un bun castigat chiar pentru tara in care traiti.
cu voia lui Allah, acest inceput nu este decat inceputul sfarsitului - sfarsitul tiraniei si opresiunii Americii", spune Abu Mansour.
google-analytics.com